Paniikin loppu

Mikael Sundman

Paniikin loppu kirja

Paniikin loppu on suomenkielinen kirja, joka on ensimmäisen kerran julkaistu Lontoossa vuonna 2012, ja on sen jälkeen uudistettu kaksi kertaa. Siinä kirjan kirjoittaja, Mikael Sundman, kertoo omista kokemuksistaan paniikkihäiriöistä ja siitä tutkimustyöstä, jonka seurauksena hän löysi keinon, jolla hän sai omat paniikkikohtauksensa loppumaan miltei välittömästi.

Kärsittyään paniikkihäiriöstä yli 6 vuotta Mikael ei ollut saanut apua tavanomaisista hoitomenetelmistä. Hän myös havaitsi, että suurin osa hänen tapaamistaan ja paniikkihäiriösta kärsivistä ihmisistä oli yhtä turhautunut näihin tehottomiin hoitomenetelmiin.

Tutkittuaan asiaa perusteellisesti, Mikael havaitsi nopeasti, että hyvin harva alan ammattilainen ymmärsi, mistä paniikkihäiriössä on kyse ja kuinka ongelmaa tulisi lähestyä.

Paniikin loppu – kirjassa Mikael esittää mm. seuraavaa:

  • Yksityiskohtaisen tarkastelun paniikkikohtausten neljään perussyyhyn
  • Paniikkikohtausten takana olevan tarkan mekanismin ja sen kuinka ne kehittyvät
  • Yksinkertaisen tekniikan, jota voit käyttää lopettamaan paniikkikohtauksesi välittömästi
  • Erilliset terveysongelmat, jotka voivat aiheuttaa ahdistavia kehon tuntemuksia ja johtaa paniikkikohtauksiin
  • Yksityiskohtaiset selvitykset siitä, kuinka hermostosi ja hormoonit liittyvät asiaan
  • Kolme erilaista sydämentykytyksen lajia ja kuinka saat ne loppumaan
  • Ruokavalion ja sellaiset elämäntavan muutokset, jotka auttavat vähentämään huolestuttavia kehon tuntemuksia ja ahdistuneisuutta

Paniikin loppu – kirja on digitaalinen kirja, joka toimitetaan PDF-tiedostona. Voit tallentaa sen samantien koneellesi tai mobiililaitteellesi niin, että saat ottaa sen heti käyttöösi riippumatta vuorokauden ajasta tai siitä, missä sitten oletkin.

Paniikkihäiriö hoito