Käyttöehdot

Siirtymällä tälle sivustolle ja käyttämällä sitä, hyväksyt tämän sivuston käyttöehdot. Jos et hyväksy näitä periaatteita, lopeta tämän sivuston käyttö.

Tämän nettisivun omistajat ja myytävänä olevan ohjekirjan kirjoittajat ja tekijänoikeuden omistajat eivät ole lääketieteen ammattilaisia eivätkä sen vuoksi ole lain mukaan päteviä antamaan minkäänlaisia lääketieteellisiä ohjeita. Tämän vuoksi sinun, lukijan, pitää ymmärtää, että kaikki informaatio, mikä tässä ohjekirjassa annetaan, on vain informaation itsensä vuoksi, eikä sitä pidä käsittää lääketieteelliseksi neuvoksi.

Nettisivun omistajat, kirjoittajat ja tekijänoikeuden omistajat eivät ota mitään vastuuta minkään tällä nettisivulla olevasta informaatiosta tai myynnissä olevassa ohjekirjassa saatavilla olevan informaation käytöstä tai soveltamisesta mihinkään. Heitä ei näin ollen voida yhdessä tai erikseen pitää vastuullisena minkäänlaisiin vahinkoihin, välittömiin tai välillisiin, jotka voisivat mahdollisesti olla seurauksena tällaisesta informaation käytöstä.

Jos tunnet tai koet minkäänlaista epämukavaa oloa, tai mikäli sinulla esiintyy mitä tahansa oireita, niin sinua kehotetaan etsimään ammattitaitoista lääketieteellistä apua.